diumenge, 24 de febrer del 2013

Ràpides, lleugeres i maratonianes

Ara que s'apropen les competicions de córrer ja era hora d'estrenar les bambes que utilitzaré en cada una d'elles. Primer serà aquest diumenge a la mitja marató del Prat, una setmana següent serà a la Cursa de Sant Boi que col·laborem des del Club Evolutrion, i la següent setmana serà a la Marató de Barcelona.

Sempre m'han agradat els colors més estrambòtics, que no se'ls posa massa gent però que a la vegada són atractius. Aquest cop em vaig decantar per les Mizuno Wave Elixir 7, unes bambes molt còmodes i que quan les utilitzes el peu s'ancla sense problema. A més, són molt ràpides comparades amb les d'entrenament, cosa normal quan pesen molt menys i són mixtes.


Amb l'entrenament d'avui, de 30 i pico kilòmetres, semblava que portés molt poca cosa als peus. Comparant amb les que utilitzo diàriament, em permeten sentir d'una manera més clara el terreny que trepitjo, i no es carguen gens els peus ni turmells. En resum, una magnífica elecció per encara les fites que s'apropen!! Proveu-les si podeu :)


                                  

Ara més que mai toca acabar de donar els últims retocs als entrenaments i posar el cos a punt per arribar en forma a les competicions i buscar els resultats que porto perseguint des d'inicis de temporada.


*Seguim entrenant*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada