dimecres, 20 de febrer del 2013

Marcel Zamora, un referent!!

Ahir va ser un dia diferent, probablement ha sigut un gran record per tenir-lo dins l’armari i anar-lo visitant de tant en tant. Com en les grans cites, a la tenda Aurun es va muntar una bona activitat per a gaudir de l’experiència, ni més ni menys, del millor triatleta de llarga distancia de Catalunya, en Marcel Zamora. El seu palmarès traspassa Catalunya guanyant:

           - Guanyador Ironman Niça (5 cops consecutius) 2006 - 2010
           - Guanyador Ironman Embrunam (2 cops consecutius) 2009 - 2010
           - Guanyador Ironman Mónaco 70.3 (2 cops consecutius) 2006- 2007

Llavors podríem dir que en tot el que s’ha presentat ho ha guanyat … ens trobem davant d’un dels millor triatletes de llarga distancia del món!!
Molts podríem pensar: Una persona que ha guanyat tot el que s’ha proposat pot tenir un punt de prepotència, o simplement es pot creure superior als amateurs? Seria probable perquè molts que no han guanyat ni un 15% del que ha guanyat ell ho fan, però ahir vam poder veure la naturalitat amb que explica les coses i la prudència a la hora de parlar dels seus èxits, una gran exemple per a molts!
La cita va començar amb una reunió on va explicar les vivències que va tenir a la marató de Barcelona de l’any passat i experiències dels ironman’s de Niça. Pregunta rere pregunta vam anar “despullant” un corredor que despunta per on passa, fent a la mitja marató de Barcelona un 9è lloc amb un temps de 1:08:46…. I estem parlant de que ha començat la pretemporada!! Des de temes d’alimentació fins a temes de dopatge van passar 45’ minuts volant, on personalment vaig aprendre moltes coses i vaig veure una humil persona que estima el triatló tant que l’ha fet la seva manera de viure i el seu treball diari.


Després de la xerrada vam sortir a córrer, a fer el que tots volíem. Vam quedar un grup de 15 persones, i juntament amb en Marcel i dos tècnics d’Asics, vam acabar fent una sortida curta per a deixar anar una mica les cames. Al tornar ens esperava el sopar, i com no, vam seguir explicant totes les experiències d’uns i altres. Acompanyat d’un bon amic i company, l’Alex Tena, vam compartir plegats els nervis que ens segueixen quan pensem en el mig ironman de Salou que tenim d’aquí 2 mesos.

 

I com no, la nit va acabar podent parlar amb en Marcel durant una estona sobre preocupacions personals i amb una dedicatòria que guardaré dins la vitrina de llibres imprescindibles!
Després de totes les sensacions i emocions, sortir una estona més va ser una bona opció!
És d’agrair que Aurun Store ens doni la possibilitat d’estar tan a prop dels nostres referents!!


Quan estem en els últims kilòmetres de la marató d’un ironman estem destrossats, m’és molt complicat baixar de 4’ el kilòmetre.
                                                                              Marcel Zamora

*Seguim entrenant*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada