dissabte, 12 de gener del 2013

un gran company i amic!

Avui no parlaré de mi, sinó que us presento en Pedro, un corredor que fa un parell d'anys començava a explorar aquest món i que avui té un potencial que va a més!

 






















Sincerament no he vist a cap altre persona implicar-se tan en això de l'esport. Al primer dia que va venir a córrer ja es veia que tenia "tipu" de corredor, però com a tothom als seus inicis, li faltava la tècnica i molt de rodatge. Avui en dia és un gran atleta i gaudeix moltíssim d'aquest esport. 

Per coincidir en entrenaments, cada dissabte sortim a córrer per Gavà platja i ens hi tirem una bona estona! Li agrada matinar per aprofitar el dia com deu mana, és com jo en aquest aspecte, per tan no li molesta llevar-se ben d'hora per anar a entrenar, sempre està disposat a "matar" el temps corrén. 

Estic segur que tot el que té marcat ho acabarà aconseguint, ja que la gent que el coneixem sabem com és, que és cabut en tot allò que es proposa i que sempre ho dona tot per superar els objectius inicials.

Però lo bo de tot plegat és que després de córrer i d'estar 1:30 corrén, sempre queda una estona per fer un esmorzar recuperador i poder parlar de les nostres coses. És aquí on li dono importància a les persones, que hi hagi gent amb la qual pots compartir la teva passió i que al mateix temps et pregunti sobre les teves coses, i tu, tinguis ganes de preguntar-li sobre les seves. Apart de ser un grandíssim corredor, és encara millor persona!!

Sigue así Pedro, llegarás a todo lo que te propongas, y más!!

*Seguim entrenant*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada